کتاب های داروین به نویسندگی ادموند اکونور و نظریه تکامل داروین به نویسندگی کریستن لوسن درباره سرگذشت رابرت چارلز داروین ، زمین شناس و زیست شناس سرشناس بریتانیایی است که فرگشت و تکامل انسان را بطور کامل بیان می کند.
دانلود کتاب داروین
- بدون دیدگاه
- 896 بازدید
- نویسنده : ادموند اکونور , کریستن لوسن
- دسته : بیوگرافی , تاریخی , خارجی
- زبان : فارسی
- صفحات : 180 + 35
- بازنشر : دانلود کتاب
- قرار گرفت
- مشخصات
- نویسنده : ادموند اکونور , کریستن لوسن
- دسته : بیوگرافی , تاریخی , خارجی
- زبان : فارسی
- صفحات : 180 + 35
- بازنشر : دانلود کتاب
- قرار گرفت
- باکس دانلود
دانلود کتاب داروین
- کتاب اورجینال و کامل
- این کتاب هارو حتما بخون عالین
- آنلاین
دانلود کتاب داروین
چارلز داروین، یکی از بزرگترین دانشمندان قرن نوزدهم و یکی از دانشمندان بزرگ تاریخ بود. او از سال ۱۸۰۹ تا ۱۸۸۲ زندگی میکرد. او تجربیات و افکار خود را در یادداشتها، سفرنامهها و یادداشتهای روزانهاش ثبت میکرد و به همین دلیل ما اطلاعات زیادی از او داریم. در کتابی که از آثار او باقی مانده، انقلاب علمی و حرف از علومی چون شیمی، فیزیک و زیستشناسی و رابطه آنها با علوم طبیعی به تفصیل بحث شده است، زیرا موضوع این علوم به پیداهای طبیعت مربوط میشود.
در تکامل علم زیستشناسی، چارلز داروین تلاش فراوانی کرد. علم زیستشناسی مطالعه موجودات زنده از جمله گیاهان، حشرات و جانوران است. نظریههای مهم او در کتاب بسیار معروفش به نام “درباره اصل انواع و انتخاب طبیعی” قابل مشاهده است. طی زندگی خود، داروین با سختیهای زیادی در رابطه با دیدگاههایش روبرو شد. حتی پس از درگذشت، نمایندگان مجلس انگلیس اصرار داشتند که بدن هموطن برجستهشان، چارلز داروین، در کلیسای وستمینستر دفن شود. در نهایت، در بیستوششم آوریل ۱۸۸۲، او در آنجا به دفن رسید و گور او در کنار گور دانشمند دیگر انگلیسی به نام آیزاک نیوتن قرار گرفت. تمام تلاشها و توجهها بسیار زیاد داروین بر مبحث تکامل زیستشناسی بود.
داروین پس از خواندن کتاب مشهور “تاریخ طبیعی میلبورن”، به بازدید از رفتار پرندگان علاقهمند شد. او در دانشگاه کمبریج با پروفسور جان هنسلو، گیاهشناس برجستهای آشنا شد و همراه با او به خواندن درباره طبیعت پرداخت. داروین از مشاهدات و مطالعه جانوران و گیاهان لذت بسیاری میبرد و علاقهمند به مطالعه انواع سوسکها نیز به وجود آمد. هنسلو، در سن ۲۲ سالگی داروین را برای طرف طبیعیدان کشتی سلطنتی بیگل معرفی کرد؛ این کشتی قصد داشت به گرد جهان سفر کند. هنگام شروع این سفر، داروین هنوز شهرت زیادی نداشت و در آن زمان حرفهای به عنوان طبیعیدان نداشت. این سفر، که هدف آن اکتشافات علمی بود و نه کشف سرزمینهای نو، پنج سال به طول انجامید و یکی از مهمترین سفرهای علمی تا آن زمان بود.
تجربهی سفر کارول داروین به طرز چشمگیری زندگیاش را تغییر داد و او را به یک دانشمند بزرگ تبدیل کرد.
خانواده داروین، همگی از علم و پزشکی علاقهمند بودند. پدربزرگش، یعنی اراسموس داروین، یک پزشک و طبیعیدان معروف بود. همچنین پسرش، یعنی پدر چارلز داروین، نیز پزشک بود. اما چارلز داروین در مدرسه مانند بسیاری از نامداران دیگر، شاگرد برجستهای نبود. او خود در زندگینامهاش مینویسد که معلمانش او را یک پسر عادی میدانستند. یک روز پدرش به او گفت: “تو همیشه دنبال سگهای شکاری میکنی و موش صحرانی میگیری. تو همهچیز خودت را شرمسار میکنی و همه خانوادهات همینطور.” اما چارلز داروین از کودکی لذت میبرد که چیزها را جمع آوری کند.
سفر کشتی سلطنتی بیگل در دسامبر ۱۸۳۱ آغاز شد و آن در نقشه برداری از بخشی از ساحل آمریکای جنوبی مشغول بود. بیگل یک کشتی کوچک و فضای محدودی داشت، اما چارلز داروین، جوان و مشتاق، در نامههایی که به دوست و معلمش هنسلو نوشت، از کارهایش در این سفر و از نموداری که بخشهای مسکونی کشتی بیگل را نشان میدهد، با هیجان و شگفتی میگفت. او علاقه زیادی به زمینشناسی و تشکیل سنگها داشت و همچنین به مطالعه ماهیها، پرندگان و سایر جانوران مشغول بود. به عنوان مثال، در یک نامه از ماه می ۱۸۳۲، او نوشت: “فعلاً من به شدت به عنکبوتها علاقهمند شدهام. آنها بسیار جذاب هستند.”
داروین، به هر چیزی که می بیند علاقه مند بود و بر آن بود که اولین آموزش واقعی فکری را از این صدها لاکپشت بزرگ، مارمولکهای عظیمالجثه، لاکپشتهای آبی و گونههای بسیاری از پرندگان خشکی ببرد. او همچنین به مطالعه در سهرهها پرداخت و از تعداد گونههای متعددی که در آنجا بود به شگفتی درآمد. دانشمند پی برد که این سهرهها با وجود آنکه در جزایری کاملاً کنار هم یافت میشوند، دارای منقارهای گوناگون اند، بعضی از آنها برای دانهشکستن، شکار حشرات یا از میوه و گل تغذیه میکنند. در این زمان گروهی از آنها با منقار دستهای، سفر طولانی به سوی وطن خود گالاپاگوس را آغاز کرده و در جزایر اقیانوس آرام به کاوش پرداختند.
داروین از رفتار جانوران، به ویژه سگهایی که ماهی میگرفتند، تحت تأثیر قرار گرفت. او به مطالعهی جزایر مرجانی و بتههای دریایی مرجانی مشغول شد. پس از پنج سال تحقیق، بازگشت به وطن و در جزیره کوکوس، جانورانی را مشاهده کرد که با محیط خود سازگار بودند.
در آنجا حلزونهای مارپیچی و کرمهای خرچنگی حضور داشتند. یادداشتهای روزانه، مبنای انواع مختلف بودند. داروین پس از بازگشت، با بهرهگیری از نوشته هایی که در سفرش نت برداری کرده بود، یادداشتهای روزانه خود را در زمینه تاریخ طبیعی و زمینشناسی نقاطی که مشاهده کرده بود، نوشت. در پایان عمرش اظهار کرد که از موفقیت یادداشتهای روزانه بیشتر از هر کتاب دیگری خشنود است. او یک کتاب نیز دربارهٔ تپههای دریائی مرجانی نگاشت. یک دانشمند سالهای بعد، پس از خواندن کتاب تپههای دریائی مرجانی او، نوشت: “چگونه ممکن است کسی به مشاهدهٔ واقعیتهای آنچه در جاهای خاص خود چیده شده، پرداخته باشد؟ هیچ جزئی از آن فراموش نشده یا پنهان نمانده است.”
تا به حال، در ۱۸۴۲، داروین که متأهل بود، به کاخ داون کوچ کرد تا زندگی کند. او در این مکان به مدت هشت سال به مطالعه انواع مختلفی از بارناکل پرداخت. در طول این سالها، به نظریهای که بعدها شهرت او را جلب کرد، اندیشید و کار کرد. این نظریه نهایتاً به نظریه تکامل منجر شد که در سال ۱۸۵۹ منتشر شد و به عنوان مشهورترین کتابش درباره اصل انواع از طریق انتخاب طبیعی شناخته میشود . این نظریه با مطالعه سرسرههای جزایر گالاپاگوس که اشکال مختلف منقار را نشان میدهد، پایه ریزی شد.روش علمی، هیچ نمونه تحسینبرانگیزتر از این به دنیا نمایانده نشده است.
ادامه ...
واتس اپ
تلگرام
فیسبوک
لینکدین
پینترست