دانلود کتاب پیکان سرنوشت ما

این کتاب ارزشمند و کاربردی راهبرد های مدیریتی بسیار موثری را به شما آموزش می دهد.

دانلود کتاب پیکان سرنوشت ما

پخش شدن این خاطره ها یک مسئله‌ ای است که نیازمند بررسی بیشتر است . حمایت شاه ایران محمدرضا پهلوی از پیشرفت کمپانی ایران ناسیونال و شاپ های مجموعه ای کوروش ، امری خیلی کم شناخته شده است . برخی در حوزه‌ های اقتصادی این پشتیبانی را به عنوان سهامداری محدود می‌ دانستند ، در حالی که کتاب و سند های موجود این ادعا را تأیید نکرده‌ اند . هرچند ، حسین دانشور آجودانی‌شاه از آغاز شرکت ایران ناسیونال، سهام بسیار اندکی در این کمپانی داشت و پس از پیشرفت کمپانی ، سهام خودش را به سهامداران عمده فروخت . ادعا های تازه‌ای نیز پس از تایمی مطرح شد و با دخالت اسدالله خان نخست وزیر ، اختلافاتختم به خیر شدند .
ادعای دانشور برابر با صد میلیون دلار بود . نخست وزیر اسدالله خان تصریح کرده است که در این کشمکش ها و دعوا ها ، شاه با خیامی‌ها بود و قصد داشت با کمک های قدرت و نفوذ حسین دانشور در سیستم های اداری ، به عنوان یک کمک و تأیید ، همکاری کند . این مسئله بیانگر این است که بدون داشتن ارتباط با افراد موثر ، حل مشکل های کمپانی با سیستم دولتی و مقامات کشوری خیلی خیلی دشوار است . هر آن چه این موضوع عمومی نبود و تعداد زیادی از ایجادککندگان شغل از انتقال سهام به دولت و خانواده‌ های سلطنتی خود داری می‌ کردند و آن را به عنوان محدودیتی برای فعالیت کمپانی می‌ دانستند ، محمود و احمد به این پیشنهاد ها توجه نکرده و در نهایت هزینه آن را تا قرون آخر پرداخت کردند . اما پادشاه در بسیاری از مسائل ، حضور فعالی در این کارخانه داشت و بخش ها و قسمت های مختلف آن را به دقت زیاد بررسی می کرد . وقتی که خودش قادر به بازدید از موفقیت های کمپانی نبود ، نخست وزیر اسدالله خان را به کمپانی فرا می خواند تا از ترقی بخش های گوناگون کمپانی خیالش راحت شود .
علاقه به این موضوع منجر به توجه جدی سهامداران و مدیران در داخل و خارج کشور به ایران ناسیونال شده بود . طی چند سال، ترقی های کمپانی به پادشاه در دفعاتی گزارش داده می‌ شد و مسائل خاصی مورد بحث قرار می‌ گرفت و حل می‌ شدند . همچنین ، در این اثر ، احمد خیامی ادعا می‌ کند که پادشاه به عقیده های او توجه ویژه‌ ای داشته است ، برای مثال اظهار دارد که پادشاه پیش از این با او در رابطه با راهکار هایی مثل پخش کردن سهام کمپانی ها میان کارگران ارائه داده بود و پس از آن با مقام های دولتی خود صحبت کرده بود .  احمد خیامی توضیح می‌ دهد که موافق نبودن او با فروختن چهل و نه درصد سهام کمپانی ها به کار گر ها ، پادشاه را از عمل تا یک سال دیگر پشیمان کرد . این نقل قول با دیدگاه شخصیت پادشاه همخوانی ندارد و به راحتی قابل پذیرش نیست . همچنین ، ارتباط مثبت کمپانی ایران ناسیونال با دولت و توجه ویژهٔ پادشاه به ترقی کردن آن کمپانی ، منجر به دستیابی آن به پشتیبانی بین‌ المللی شده بود .
آنها بر این باور بودند و ایمان بسیار قوی داشتند که کارگران ایرانی دارای استعداد و صلاحیت هستند و می‌ توانند دارای عمل کردی بسیار قوی در ساخت خودرو ها در  ایران موفق باشند . آنها به تولید و سوار کردن کردن قطعه ها به ساختن داخلی و جابه جایی فن به کارگر های وطن اهمیت می‌ دهند . زمانی که برخی از کارگر های وطن به سفر خارجی برای افزایش مهارت می رفتند ، ترقی آن ها به شدت زیادی قابل مشاهده بود .

ادامه ...
واتس اپ
تلگرام
فیسبوک
لینکدین
پینترست

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما یک موتور جستجوی کتاب هستیم
اگر کتاب شما به اشتباه در سایت ما قرار گرفته و درخواست حذف دارید
از تلگرام ، روبیکا یا ایمیل زیر به ما اطلاع دهید تا سریعا حذف کنیم

کتاب در حال بارگذاری لطفا صبر کنید …