دانلود کتاب چگونه کمال گرا نباشیم

این کتاب تمام مشکلات و موانع ذهنی افراد کمال گرا را مورد بررسی قرار می دهد و برای هر یک راه حل های ساده و کاربردی ارائه می دهد. کتاب چگونه کمال گرا نباشیم اثر استفان گایز نویسنده آمریکایی است.

دانلود کتاب چگونه کمال گرا نباشیم

دانلود کتاب چگونه کمال گرا نباشیم

از سال‌ های اول زندگی به کودکان گفته می‌شود که باید در حدود خطوط و مرزهای تعیین‌شده قرار بگیرند و اگر از آن فراتر روند ، نتیجه‌ی کارشان غیرقابل قبول خواهد بود. اما وقتی ما این تصور را به چالش می‌کشیم ، فرصت برای موفقیت‌ های بزرگتر به دست می‌آوریم. اشتباهات باید پذیرفته شوند و انتقاد از خود باید به حداقل برسد. در دنیای پر از نقص، کمال‌طلبی مانند دامی است که انسان را در توهم برتری گرفتار می‌ کند و او را از پیشرفت باز می‌دارد. به شما اجازه ندهید که کمال‌ طلبی شما را متوقف کند. ناتوانی در اجرای کارها نباید شما را از تلاش برای بهترین‌ ها باز دارد.
در راهی جلو نمی‌روند. این نحوه فکر دارای مانعی است که نویسنده این کتاب یا بسیاری از افراد را سال‌ها به یک نقطه محدود نگه داشته است. برایم آرزو می‌کنید که مانند استفان گیز ، لحظه‌ای برای تأمل داشته باشم، مسیر زندگی خود را در نظر بگیرم و یاد بگیرم که با خودم باشم. بیایید صادقانه باشیم و برای حل مشکلات، تصورات و افکار محدود‌کننده خود به فکر حل‌ها بیندیشیم. استفان گیز، نویسنده کتاب «چطور کمال‌گرا نباشیم»، درباره سفر خود به سوی تعادل بین باورهای کمال‌گرایانه و تجربیاتش صحبت می‌کند. او توضیح می‌دهد که همه چیز از آنجا شروع شد که تصمیم گرفت هدف بزرگ خود را به چندین هدف کوچکتر و قابل تحقق تقسیم کند و این اقدام باعث شد که خود را از فشار انجام 50 حرکت کرال پشت آزاد کند. به جای محدود کردن تمرین روزانه خود به شرایط ایده‌آل مانند رفتن به باشگاه، پوشیدن لباس‌های ورزشی و در شرایط بهترین شکل فعالیت‌های ورزشی خود را انجام داد، بدون هیچ شرایط ایده‌آل یا تصور ذهنی، در هر شرایطی به تمرینات بپردازید. به جای تصور و سازماندهی شرایط به شکل کامل و ایده‌آل، فقط شروع به اقدام یا تمرین کنید.
هنوز این اقدام در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و چیزی از جایگزینی ایده عادی بودن و انجام کارها در شرایط عادی نشده است. او به حداکثر رساندن اوضاع و شرایط خود، پیشرفت‌های چشمگیری کسب کرده است. وقتی متوجه محدودیت‌های ذهنی خود در انجام این کار شد، تصمیم گرفت که ایده عادی بودن را به دیگران منتقل کرده و راه‌حل‌های عملی خود را با هر کسی که با این محدودیت روبروست، به اشتراک بگذارد. نویسنده این امر را با استفاده از راهکارهای کوچک در عادات روزمره برای حل مسئله کمال‌گرایی، در مقابل راهکارهای دیگر نویسندگان و سخنرانان مدرن قرار می‌دهد؛ زیرا او به عمل واقعی تاکید دارد و بر آن است که انگیزه خود را برای رسیدن به هدف‌های خود به مدت سال‌ها حفظ کند.
برای پیدا کردن انگیزه در خود، می‌توانید هر روز برای دستیابی به اهداف بلندمدت خود، به دنبال یک جرقه انگیزشی باشید. استیون گیز توصیه می‌کند که برای این منظور باید منتظر انگیزه نباشید؛ بلکه باید فقط شروع کرده و کار را انجام داد. استفاده از استراتژی‌های نوشتاری روان و شفاف استیون گیز، کتاب‌های او را به یک نویسنده بین‌المللی تبدیل کرده است. او با کتاب خود “چگونه کمال‌گرا نباشیم؟”، جایزه‌های مختلفی را از جمله گنجینه‌ها و محبوبیت بسیار دریافت کرده است . این عوامل مترجم را به این انگیزه داور می‌کنند که این مفاهیم ارزشمند را به زبان فارسی برگرداند و به دیگران کمک کند تا از فکرهای محدودکننده دور شده و به پیشرفت برسند . به جای ترس از ناکامی، لذت تجربه را بپذیرید و با گذراندن لحظات معمول زندگی، به تدریج به جلو پیش بروید.

ادامه ...
واتس اپ
تلگرام
فیسبوک
لینکدین
پینترست

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما یک موتور جستجوی کتاب هستیم
اگر کتاب شما به اشتباه در سایت ما قرار گرفته و درخواست حذف دارید
از واتس اپ یا ایمیل زیر به ما اطلاع دهید تا سریعا حذف کنیم

کتاب در حال بارگذاری لطفا صبر کنید …